Qui som

 

PRODUCTES CODINA S.A.

 

Som fabricants de detergents i productes de neteja líquids.

Produïm per a ús domèstic amb les marques LA OCA i CODI i per a ús professional amb la marca CODINA.

Les nostres gammes de productes inclouen:

 • Productes per a la neteja i cura de la roba: detergents, suavitzants, llevataques.
 • Productes per a la neteja i cura de la llar: desinfectants, netejadors generals, desgreixants, netejadors específics, frega terres.
 • Productes per a la neteja de la vaixella: rentavaixelles manuals, rentavaixelles per a màquines.

Marques

Associacions

Des de l'any 1889 i durant diverses generacions hem anat consolidant la nostra empresa, donant un bon servei a la societat fabricant productes per a la neteja.

Com a conseqüència de l'esforç de totes les persones que formem part de la companyia i gràcies d'una manera molt especial a la fidelitat dels nostres clients, les vendes aconseguides al nostre país i fora de les nostres fronteres, singularment aquests darrers anys amb una notable expansió internacional , han anat en augment de manera constant.

"Felicitat no és fer allò que un vol, sinó estimar allò que un fa"

Antoni Codina i March
President

Història

Empresa familiar fundada l'any 1889 a un local del popular carrer Santa Marta de MATARÓ.

Eren temps del sabó en barra que posteriorment el botiguer trossejava amb un ganivet i el venia segons el pes i la mida que desitjava el client. Després, les dones a casa seva i als safareigs públics l'utilitzaven en forma de pastilla o el desfeien en una olla amb aigua bullint per posar la roba en remull per a la bugada.

Des d'aquells inicis fins als nostres dies, la tècnica, la presentació i la diversificació de productes destinats a la neteja han seguit una vertiginosa progressió. I amb això, l'empresa també ha anat evolucionant al compàs de les demandes del mercat. El seu distintiu principal ha estat sempre la marca L'OCA.

Al llarg de tants anys, els compradors han esdevingut amics. La seva millor publicitat és el prestigi a la formalitat comercial i al servei.

 

Compromís amb el medi ambient

 

Productes Codina, com a empresa compromesa amb el medi ambient, és membre del Charter www.cleanright.eu,

Productes Codina està transformant la gamma de productes a una gamma més sostenible amb el medi ambient, en utilitzar plàstic reciclat a pràcticament tots els productes.

Empresa adherida a la iniciativa Europea “Charter for sustainable cleaning”
Aquesta iniciativa implica que l'empresa aplica criteris d'excel·lència a la selecció de les matèries primeres, al procés de fabricació i al control de qualitat.

L'objectiu final és aconseguir productes que donin el màxim rendiment amb el mínim impacte pel medi ambient

 

CODINA per una manera de
netejar més ecològica i sostenible

Missió i política de l'empresa

 

Missió

PRODUCTES CODINA S.A. és una organització amb estructura de direcció familiar dedicada a fabricar detergents i productes de neteja de la llar i per als professionals. La seva pretensió és oferir un servei a la societat amb productes de qualitat gamma mitjana-alta a preus competitius. Creiem molt important mantenir uns nivells de qualitat constants i no enganyar mai el client. Aquests nivells s'han aconseguit gràcies a l'esforç i ètica professional i a la sana tossuderia oferir sempre un bon nivell de qualitat i una estimable presentació dels productes equiparable a la presentació de les primeres marques. Cal reconèixer que aquests objectius no s'haurien aconseguit sense la bona disposició de la majoria de persones que confirmen l'equip laboral de l'empresa.

 

Política de l'empresa

 

 • Creiem en una organització enfocada a les necessitats i expectatives dels nostres clients i la necessitat de millorar el nostre sistema de gestió d'una manera continuada i sistemàtica, intentant avançar-nos a les tendències i complint els requisits legals i/o reglamentaris. En conseqüència, hem establert una sèrie de principis bàsics que descrivim tot seguit.
 • Atenció personalitzada i seguiment de les necessitats dels clients amb productes de qualitat que compleixen amb els requisits dels client
 • L'equip humà és fonamental: formació, motivació
 • Promoure el treball en equip: interrelació, comunicació, participació. Realitzar totes les accions que puguin millorar la salut laboral.
 • El Servei puntual al client és fonamental. Tenir cura del bon funcionament logístic en el lliurament de les comandes.
 • Bona relació i col·laboració estreta amb els proveïdors com a garantia d'estabilitat a la qualitat dels productes i per aconseguir els millors preus.
 • Tenir els mitjans en instal·lacions, maquinària i equipaments més adequats i actualitzats amb una inversió constant.
 • Fabricar productes que compleixin tots els requisits quant a seguretat, qualitat, legalitat, processos i especificacions de producte.
 • R+D Constant.
 • Vocació d’expansió internacional, però amb la prioritat de l’atenció local.
 • Obtenir rendibilitat econòmica mitjançant la satisfacció del client a les nostres actuacions.
 • Compliment de la legislació ambiental aplicable, adhesió a iniciatives mediambientals voluntàries com ara el Charter de sostenibilitat, així com altres compromisos que l'organització subscrigui relacionats amb el medi ambient.
 • Utilització de processos i productes respectuosos amb el medi ambient i el compromís de prevenció de la contaminació.
Tot el personal de l'empresa és conscient de la missió i la política de l'empresa, dels objectius que ens hem plantejat, i coneix i comparteix els valors establerts per aconseguir-ho.
Mataró 2 de maig de 2017

T’ajudem?

 

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots
fer-ho a través del nostre formulari.

 

Truca’ns:

+34 93 790 11 19